Jobb hos oss

I Conto er vi opptatt av å utvikle våre medarbeidere til å best mulig kunne møte den teknologiske utviklingen i regnskapsbransjen. Vår målsetting er å være kundens støttespiller innen regnskap, skatt, lønn, personal og forretningsutvikling.

«Kundedrevet», «fremoverlent», «prestasjonsorientert» og «kompetent» er våre verdier og vi søker medarbeidere som ønsker å identifisere seg med disse.

Conto lokaler

BLI LITT BEDRE KJENT MED OSS

Jorun, Regnskapskonsulent og Autorisert Regnskapsfører

Jorun har jobbet som regnskapsfører i over 20 år, har vært autorisert siden 2004 og har hatt flere arbeidsgivere. Hun forteller her om sin opplevelse av å jobbe i Conto:

– Noe av det jeg setter mest pris på er at mine kollegaer er rause og byr på seg selv. Det er lett å spørre om råd, veiledning og støtte, og det er fint å bli spurt. Jeg utvikler meg hele tiden som regnskapsfører når andre spør meg og bruker meg som en diskusjonspartner.

Vi har et stort fagmiljø her i Ranheimsveien 9 gjennom samlokalisering og samarbeid med Sticos. Vi er et lite regnskapsbyrå, men det føles som å være en del av et større miljø. Det er også et stort pluss at vi i Conto er en samarbeidspartner som kan bidra til å videreutvikle Sticos sine produkter.

Her på Leangen har vi flotte lokaler, vi har gode fasiliteter og tilgang til alt det vi trenger i arbeidshverdagen (stillerom, møterom, kantine, treningsrom, kaffebarer osv. ).

Jeg synes det er positivt at vi sitter i åpent landskap, jeg får god ro til å jobbe konsentrert samtidig som jeg får med meg det som skjer.

Det jobbes aktivt med strategi. Vi er frempå og tilpasser oss ny teknologi/løsninger for kundene. Conto som arbeidsgiver er opptatt av at det jobbes på en mest mulig optimal og effektiv måte i det daglige.

Jorun Schei
Marius Hølen Bakken

Marius, Jr. Økonomimedarbeider og Student på BI

Marius er student ved BI og jobber en 40 % deltidsstilling i tillegg til studiene. Her er hans tanker om å jobbe i Conto:

– Jeg har fått stor tillit og ansvar. Jeg får muligheten til å prøve ulike ting, og har fått god opplæring. Det er raust at jeg får utvikle meg gjennom tiltro. Hos oss er terskelen for å spørre om hjelp er veldig lav. Det er et inkluderende og godt arbeidsmiljø.

Jeg opplever at Conto er en bedrift som vil forandre seg, være i forkant og smart. Strategiprosessen bygger oppunder at vi skal utnytte systemene bedre og automatisere mer. Jeg synes det er fint at vi ikke ønsker å gro fast i gamle system og rutiner.

Her i Ranheimsvegen er det et stort og aktivt bedriftsidrettslag som Conto er en del av. Conto er en fleksibel arbeidsgiver i forhold til hjemmekontor og løsninger som benyttes. Det går raskt å komme seg hit, uansett hvor i byen man bor. Et stort pluss er det også med nye, fine og lyse lokaler.

Det beste er vel kanskje at her har jeg en unik mulighet til å utvikle meg.

Våre medarbeidere

Den viktigste ressursen vi har i Conto er menneskene som leverer arbeidet vi gjør overfor våre kunder. Hos Conto finner du masse god regnskapskompetanse fordelt på 7 dyktige og hyggelige medarbeidere.

Vi er en trygg arbeidsplass med mulighet for den enkelte.