LEDIGE STILLINGER

Seniorrådgiver Regnskap/Autorisert Regnskapsfører

Vi søker etter en dyktig, strukturert og offensiv person med god erfaring fra årsregnskap, skatt og ligning. Du kjennetegnes også av stor interesse for effektive arbeidsprosesser, teknologi og system.

Conto AS samarbeider tett med søsterselskapet Sticos AS i forbindelse med utvikling og testing av deres produkter. I tillegg til regnskapsføring vil stillingen derfor kunne innbefatte arbeid med videreutvikling av Sticos’ sine produkter rettet mot regnskapsbransjen, herunder Sticos Oppslag og Sticos Regnskapsmetodikk.

Conto AS er et autorisert regnskapskontor med 7 fast ansatte og god økonomi. Selskapet er samlokalisert med søsterselskapet Sticos AS på Lade i Trondheim. I tillegg til regnskapsføring og rådgivning, samarbeider Conto AS med Sticos om videreutvikling og testing av deres produkter. Sticos AS er et av landets ledende kompetansesenter innen regnskap, lønn og personal.

–  Regnskapsføring med eget kundeansvar

– Rådgivning mot kunder

– Årsoppgjør inkludert offisielt regnskap og ligningspapirer

– Utvikling og testing av Sticos’ produkter

Stillingen inneholder meget varierte arbeidsoppgaver og samarbeidet med Sticos gir store muligheter for faglig utvikling.

Av erfaring har du bred erfaring innen regnskap, årsregnskap og skatt, og du ønsker å jobbe som rådgiver mot kundene. Du har høyere økonomi utdannelse og er gjerne autorisert regnskapsfører eller har et ønske om å bli det. (relevant erfaring kan erstatte krav om utdannelse)

Som person er du opptatt av utvikling og du er dyktig til å bygge relasjoner. Du er innovativ, effektiv og nøyaktig i den jobben du gjør.

Gode betingelser og har gode forsikringsordninger i et av landets største fagmiljø sammen med Sticos. Vi har et flott sosialt miljø, i tillegg har vi egen kantine med lunsjordning, trimrom, og bedriftsidrettslag.

Høres dette ut som noe for deg?

Ved spørsmål kan du kontakte Rune Lie: rune.lie@bjorgfjell.no